Szürke hétköznapok drámája: Kálmán-nap
2019. január 20. írta: színháziélet

Szürke hétköznapok drámája: Kálmán-nap

387.jpg

Látókép Ensemble - B32 Galéria és Kultúrtér

Hajdu Szabolcs, az Ernelláék Farkaséknál című darab témájának folytatását írta és rendezte meg, Kálmán - nap opussal.

A jól összeszokott csapat Antal Balázs díszlettervező szobaszínházában, a mai középgeneráció hétköznapi élettörténetét sok humorral, öniróniával adja.

Itt mindenki csak a saját problémáival vívódik, a másik felet udvariasan meghallgatja, de a közöny halkabb és erősebb. A fásultság ráül a darab drámai jeleneteire, nincs tabula rasa, a szálak elvarratlan maradnak.

kalman-nap-222-131-93630.jpg

A színészek: Török - Illyés Orsolya, Szabó Domokos, Gelányi Imre, Hajdu Szabolcs, hiteles figurákat rajzolnak meg, közülük is kiemelkedik Földeáki Nóra sokszínű, míves játéka.

A bemutató (2017. április 2.) óta eltelt időben a közönség érdeklődése nem csökkent az előadás iránt, a minőséget a mindenkori telt ház bizonyítja.

390.jpg

Fotók: Port.hu  és  jegy.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinhazielet.blog.hu/api/trackback/id/tr4314575256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása